Candy fra Jerriks Smykkeskrin
silver tortie tabby mc (fs 23)

Deze dame is nou echt een snoepje!
Zij is een lieve grappige madame en heeft de "softie" karakter
van haar vader Dooley geerft - een sullige meid, dus ;o)
Als zij aandacht wil, word dat duidelijk door "mekkeren" aangegeven.
Luister je dan niet snel genoeg, krijg je een heeeel zacht tikje van haar pootje (dat gebeurt dus vooral s´nachts en dan ben je snel wakker ;o)
Er is maar een ding waar zij niet van houd en dat zijn de kitten´s van andere moeders. Met deze "monstertjes" wil zij niets te maken hebben.

Haar zonen worden altijd heel groot en ook haar dochters mogen er zijn!
Zelf is zij middelgroot, heeft een goede neuslengte, mooie driehoekige hoofdvorm, haar kinnetje kan ermee door en ze heeft hele mooie groene ogen die goed van vorm zijn en je lekker diep aan kunnen kijken.
Ze is compakt en stevig gebouwt en heeft een hele mooie, lange, volle pluimstaart. Haar vachtstructuur is erg goed voor een zilverling!

Haar extreem sociale gedrag heeft ervoor gezorgd dat wij haar af moesten geven.
Dat klinkt onlogisch - hier de verklaring:
Onze Tyson voelde zich bij ons helemaal niet meer thuis. Hij was bang voor onze potente katten en zat alleen nog maar blazend in een hoekje. Eerst besloten wij hem op Romina's kamer apart te zetten en zodat hij niet helemaal zo alleen zou zijn, gaven wij hem Candy mee als gezellschap. Haar vond hij altijd al heel aardig, ondanks dat zij nog potent was! Nadat wij van alles geprobeerd hadden met Bachbloessems enzovoort, besloten wij dat het voor hem toch beter zou zijn als hij een nieuw tehuis kreeg. Na een lange zoektocht naar een geschikt huis voor hem, kwamen wij bij mijn toenmalige buurtvrouw uit. Zij woonde helemaal alleen. Maar om helemaal geen katachtig gezellschap te hebben, was ook niets voor Tyson. En zo kwam het dat ik één van mijn beste fokpoezen moest laten helpen en als gezellschap voor Tyson mee moest geven ;,o(((((
Beiden zijn daar heel erg gelukkig en krijgen natuurlijk nu alle aandacht.
Bovendien is de buuv niet meer zo alleen ;o)

Met haar zoon Milo

12 jaar oud

Stamboom