Dunder fra Jerriks Smykkeskrin
black tabby mc/ white (n 09 23)

Hij is onze Truls ;o) dat wil zeggen dat hij erg op "de Truls" lijkt. Voor degenen die het niet weten: Truls was de noorse boskat, die men als voorbeeld genomen heeft om een ras standaard voor de noorse boskat te maken. Tegenwoordig telt dat niet meer op show´s en hebben de echte noren een veel te korte kop!? Maar ja, wij weten dat hij "echt" is. Zo heet zijn zoon dan ook "Trulsson" (Trul´s zoon)
Een foto van Truls zien? Klick hier
Helaas hadden wij maar een nestje van hem (hij begon vroeg te sproeien, dus moest hij maar snel geholpen worden) maar dit nestje was zoooo mooi!
Kijk maar naar hun op de nestjes pagina!

Onze Tyson voelde zich helaas bij ons helemaal niet meer thuis. Hij was bang voor onze potente katten en zat alleen nog maar blazend in een hoekje. Eerst besloten wij hem op Romina's kamer apart te zetten en zodat hij niet helemaal zo alleen zou zijn, gaven wij hem Candy mee als gezellschap. Haar vond hij altijd al heel aardig, ondanks dat zij nog potent was! Nadat wij van alles geprobeerd hadden met Bachbloessems enzovoort, besloten wij dat het voor hem toch beter zou zijn als hij een nieuw tehuis kreeg. Na een lange zoektocht naar een geschikt huis voor hem, kwamen wij bij mijn toenmalige buurtvrouw uit. Zij woonde helemaal alleen. Maar om helemaal geen katachtig gezellschap te hebben, was ook niets voor Tyson. En zo kwam het dat ik één van mijn beste fokpoezen moest laten helpen en als gezellschap voor Tyson mee moest geven ;,o(((((
Beiden zijn daar heel erg gelukkig en krijgen natuurlijk nu alle aandacht.
Bovendien is de buuv niet meer zo alleen ;o)

9 maanden..1 jaar met zijn zoon Trulsson

Dit is een en dezelfde kat! Jeugd-zomervacht
en stoere jongens wintervacht
Lees de muis info!

2 jaar- zie het verschill tussen de grote van de oren en de hoofvorm door de hoeveelheid vacht..1 jaar - hoofdvorm en oren zijn nu veel beter te zien!

1 jaar

2 jaar

9 maanden

12 jaar oud

Stamboom

Stamboom